مشاوره تخصصی پرورش شترمرغ در اصفهان

مشاوره|جیره نویسی|طراحی|براورد هزینه|دکترای تخصصی پرورش شترمرغ|عضو انجمن جهانی علوم طیور|مدرس دانشگاه|اکبر زمانی

مشاوره تخصصی پرورش شترمرغ در اصفهان

مشاوره|جیره نویسی|طراحی|براورد هزینه|دکترای تخصصی پرورش شترمرغ|عضو انجمن جهانی علوم طیور|مدرس دانشگاه|اکبر زمانی

اکبر زمانی، مشاوره،جیره نویسی، طراحی،براورد هزینه، دکترای تخصصی پرورش شترمرغ، عضو انجمن جهانی علوم طیور، مدرس دانشگاه، دارای 12 سال سابقه ی پرورش شترمرغ ،دارای دکترای تخصصی علوم طیور از دانشگاه تربیت مدرس تهران با تخصص پرورش شترمرغ دارای مقالات علمی معتبردر ژورنال animal scienceکاناداو کنگره های علوم دامی کشور ،مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی اصفهان وپژوهشگر و مروج ارشد کشوری با سابقه ی مدیریتی چندین ساله

بتاگلوکاناز

سه شنبه, ۱۲ فروردين ۱۳۹۹، ۱۰:۳۵ ق.ظ

مشاور پرورش شترمرغ

اگر از جو  به میزان زیادی در  جیره بره ها استفاده شود ممکن است باعث نرمی  چربی لاشه آنها  شده  بروز این حالت می تواند  روی بازار پسندی  گوشت تولید تاثیر بگذارد .

  وجود بتا گلوکان ها  در جو باعث  چسبندگی مدفوع  در طیور شده  و برای رفع این حالت  باید از آنزیم های مناسب  استفاده نمود ( به عنوان مثال  بتاگلوکاناز ).

 

 

پژوهشگر ارشد کشوری در صنعت شترمرغ

مدرس دانشگاه و عضو کمیته علمی دانشگاه

مشاور تلفنی پرورش شترمرغ ایران

Dr Zamani PHD TMU Iran

akbarzamani.ir

09132098516

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی