اسید آمینه لیزین
مشاور تلفنی پرورش شترمرغ
در صورت استفاده از جو در جیره نشخوارکنندگان ، میزان کم (حدودا10 درصد ) از آن بدون آنکه تخمیر شود می توان از شکمبه عبور نماید . از نظر کیفی ، جو مثل تمام غلات از کیفیت پروتئین متوسطی برخوردار بوده و به ویژه از نظر اسید آمینه لیزین محدودیت و یا کمبود دارد.
آموزش مجازی پرورش شترمرغ
جو جهت تکمیل علوفه ها مناسب بوده اما در این مورد و بویژه در مورد دانه هایی که عمل آوری می شوند باید به تعادل مواد معدنی و ویتامین جیره توجه نمود .
جو بطور کلی از نظر ویتامین های محلول در چربی و ماده معدنی کلسیم فقیر است . باید توجه داشت که عمل آوری دانه های مرطوب با استفاده از اسید پروپیونیک باعث کاهش بیشتر ویتامین در آنها می شود.
پژوهشگر ارشد کشوری در صنعت شترمرغ
مدرس دانشگاه و عضو کمیته علمی دانشگاه
مشاور تلفنی پرورش شترمرغ ایران
Dr Zamani PHD TMU Iran
akbarzamani.ir
09132098516